duminică, 30 iunie 2013

Castiga Bani Prin SMS Cu VivaSMS!



VivaSMS este un serviciu revolutionar lansat in Romania in luna iunie 2013, care te plateste pentru fiecare SMS primit! Primesti sms-uri despre evenimente, oferte, cupoane de reducere, invitatii si informatii utile, iar tu vei fi platit pentru fiecare SMS primit.

In plus daca recomanzi vivaSMS prietenilor tai, esti platit pentru fiecare SMS primit de catre ei si de catre persoanele recomandate de catre ei.

Poti alege singur cand si cate SMS-uri sa primesti. Si partea frumoasa este ca poti sa alegi despre ce sa primesti SMS-uri. Primesti doar ceea ce te intereseaza.



Pentru a deveni membru vivaSMS va trebui sa primesti link-ul MAGIC ( http://www.vivasms.ro/h/5acf7b4e2b ) din partea unui prieten care face parte deja din comunitatea vivaSMS. Odata accesat acest link te vei putea inregistra completand un formular care contine informatii despre tine si preferintele tale astfel incat ofertele primite ulterior vor fi personalizate si adaptate profilului tau unic. Am ales aceasta metoda de inregistrare, exclusiv prin invitatie, deoarece credem in valoarea reala a recomandarilor sugerate de catre prietenii tai, deja membrii vivaSMS.



Cum functioneaza?

 

1Te inregistrezi GRATUIT prin link-ul magic (link de refferal) primit de la un prieten si ai primul bonus de 2 EUR. Urmeaza toti pasii din formularul de inregistrare si pregateste-te sa primesti mesaje promotionale care sunt conform preferintelor tale si ti se potrivesc de minune.

2. Primesti SMS-urile promotionale  Primesti maximum 5 SMS/zi cu oferte si esti platit cu 3 centi pentru fiecare SMS. In formularul de inregistrare ai posibilitatea sa alegi cate mesaje vrei sa primesti pe zi si iti poti alege chiar si zilele din saptamana si orele intre care vrei sa primesti pe telefonul tau mobil mesajele promotionale. In plus, poti oricand intrerupe serviciul pe orice perioada de timp dorita (daca esti in concediu/deplasare in strainatate …).

3. Recomanzi si castigi bani. Recomanzi vivaSMS prietenilor tai prin linkul magic primit la inregistrare si ai bonus 10 centi pentru fiecare inregistrare valida. O inregistrare se considera valida numai cand persoana recomandata finalizeaza inregistrarea, are profilul complet si primește bonusul de 2 EUR. Bonusul de 10 centi se plateste o singura data pentru fiecare inregistrare valida. Insa primesti in continuare, pe viata, cate un cent pentru fiecare SMS primit de prietenii din echipa ta, pe 5 niveluri.  Vezi politica noastra antiSPAM.


4. Iti dezvolti propria ta afacere  Primești cate 1 cent de fiecare data cand recomandarile tale si ale prietenilor tai primesc SMS, pe 5 niveluri de recomandare! Cu putina implicare, timp si efort, poti ajunge sa castigi foarte multi bani, chiar sute de euro lunar !


Cum functioneaza sistemul de recomandare al prietenilor?

Sa luam urmatorul exemplu: tu ii comunici despre vivaSMS prietenei tale Dana. Dana ii comunica Iuliei, care ii comunica lui Mihai. Mihai ii spune lui Florin iar el ii transmite lui Viorel. Cu totii se inscriu GRATUIT pe www.vivasms.ro. Cand tu si fiecare dintre prietenii recomandati primiti cate un SMS promotional pe telefonul mobil, sistemul de castig arata in felul urmator:
Modalitatea de castig cand tu si cei 5 prieteni recomandati de tine, veti primi cate un SMS
Nivelul 0 Tu Euro 0.03
Nivelul 1 Dana Euro 0.01
Nivelul 2 Iulia Euro 0.01
Nivelul 3 Mihai Euro 0.01
Nivelul 4 Florin Euro 0.01
Nivelul 5 Viorel Euro 0.01
TOTAL: Euro 0.08
Asadar,vei avea in contul tau 0.08 Eurocenti chiar daca tu nu o cunosti pe Iulia (nivelul 2) si cu atat mai putin pe Viorel (nivelul 5). Asta pentru ca tu vei castiga cate 3 centi de fiecare data cand primesti un SMS si cate un cent de fiecare data cand una dintre persoanele recomandate de tine („echipa ta” vivaSMS) primeste la randul ei un SMS pana la nivelul 5 de recomandare.

Exemplu:


Astfel, daca tu vei recomanda link-ul la 3 prieteni si fiecare dintre ei vor recomanda la alti 3 prieteni de-ai lor, vei avea in „echipa ta” vivaSMS 363 de persoane pe 5 niveluri : 3 (nivel 1) + 3x3 (nivel 2) + 3x3x3 (nivel 3) + 3x3x3x3 (nivel 4) + 3x3x3x3x3 (nivel 5) = 363. Daca fiecare dintre aceste 363 de persoane primeste in medie cate 3 SMS-uri/zi*, asta va reprezenta pentru tine un castig de peste 300 EUR/luna*:

363 x 3 SMS x 30 zile x 0,01 EUR/SMS = 326,7 EUR*

Este foarte simplu!

*aceste sume sunt orientative si sunt utilizate doar cu scop explicativ; nu reprezinta o promisiune de castig, castigurile depinzand de implicare si de rezultate.


Profita ACUM de aceasta opurtunitate si inregistreasza-te in vivaSMS prin LINKUL MAGIC   http://www.vivasms.ro/h/5acf7b4e2b furnizat de viva-sms-blog.blogspot.ro 








Atentie!!! Daca te-ai inregistrat si observi ca anumite optiuni ale site-ului nu sunt disponibile sau ca nu primesti inca nici un SMS, nu te panica. Sistemul va incepe sa devina functional si sa se trimita primele campanii prin sms incepand cu luna IULIE 2013. Pana atunci poti continua sa-ti creezi propria retea vivaSMS recomandand propriul tau LINK MAGIC prietenilor si cunostintelor tale, iar apoi, odata ce SMS-urile vor incepe sa fie trimise, te poti bucura de castigurile tale obtinute prin propria ta retea vivaSMS creata recomandand linkul tau magic. SUCCES!!!

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger